Om mig

Klinik Bendix v. fysioterapeut og akupunktør Christina Bendix Hansen tager udgangspunkt i din situation, hvad du har behov for, og hvad der er realistisk at opnå med fysioterapi og akupunktur.

 

Dit behandlingsforløb skal være kort og have varig effekt

For mig er godt håndværk, når du gang på gang kan levere gode resultater. Mit mål er at behandle dig effektivt, så du ikke får behov for at komme igen med det samme problem.

Er du aktiv sportsmand eller -kvinde? Håndværker med slid og tunge slæb? Sidder du med næsen i computeren, eller går du hårdt til ukrudtet i haven?

Uanset hvem du er, har du hverken tid, penge eller lyst til at være plaget af overbelastning, smerter og skader i længere tid end allerhøjst nødvendigt. Derfor gælder det om, at vi får dig tilbage på banen hurtigst muligt med et varigt resultat.

 

Jeg har fokus på helheden og tager udgangspunkt i din dagsform

Når du får behandling hos mig, har jeg fokus på helheden. Vi er forskellige som mennesker. Derfor tager jeg udgangspunkt i dig, din dagsform og dit behov.

I akupunktur arbejder vi med at få kroppens energi til at strømme frit i stedet for, at den hober sig op ved skade, overbelastning eller et andet problem. Det nytter derfor ikke noget at se isoleret lige på det område i kroppen, hvor du oplever smerte eller ubehag, hvis årsagen er en anden.

 

Skal du nu lave en hel masse øvelser?

Nej, det skal du ikke. Øvelser fylder ikke meget i min måde at behandle på. Først når din krop er klar hen imod slutningen af behandlingen, kan du få enkelte øvelser, som hjælper dig til at indøve og stimulere sundere bevægelsesmønstre i sport, arbejde og fritid, så du kan undgå, at skader og smerter opstår igen.

 

Derfor har jeg valgt at arbejde med akupunktur

Jeg har taget den klassiske kinesiske akupunktur (Classic Chinese Medicine) til mig som behandlingsmetode, fordi den ser på kroppen som en helhed. I akupunktur arbejder man med at stimulere kroppens egne energier, så den får hjælp til at hele sig selv. I vesten har vi ofte et snævert fokus på lige det sted på kroppen, hvor skaden eller smerterne er opstået. Gang på gang har jeg oplevet, at hele kroppen er et landskab på, hvordan vi egentlig har det.

Kombinationen mellem kinesisk akupunktur og moderne vestlig fysioterapi gør, at jeg står på et stærkt fundament til at give dig behandling, der er effektiv, uden bivirkninger og med varige resultater.

 

Læs mere om, hvad akupunktur er, og hvordan det virker.