Behandlinger

Klinik Bendix. v. Christina Bendix Hansen udfører behandling med akupunktur og fysioterapi. Jeg behandler primært skader og overbelastning efter arbejde, sport og fritid, brystspændinger og godartede knuder i brystet. Her finder du information om, hvilke behandlinger jeg tilbyder, og hvordan det foregår.

 

Behandlingen tager udgangspunkt i dig, din dagsform og dit behov

Vi er forskellige som mennesker. Derfor tager jeg udgangspunkt i dig, din dagsform og dit behov. Du kan derfor opleve, at der er forskel på, hvor mange behandlinger der skal til fra patient til patient, selv inden for den samme lidelse.

Mit fokus på helheden betyder for eksempel, at hvis du oplever ubehag eller smerter et andet sted undervejs i dit behandlingsforløb, kan det være nødvendigt at gøre noget ved det, før vi vender tilbage til den oprindelige behandling. I modsat fald kan det blokere for, at du opnår et effektivt resultat af behandlingen af det, som du kom for.

I akupunktur arbejder vi med at få kroppens energi til at strømme frit i stedet for, at den hober sig op ved skade, overbelastning eller et andet problem. Det nytter derfor ikke noget at se isoleret lige på det punkt i kroppen, hvor du oplever smerte eller ubehag, hvis årsagen skal findes et andet sted.

Vælg underkategori