Det praktiske og priser

Her finder du en række informationer om behandling hos Klinik Bendix v. Christina Bendix Hansen. Det er for eksempel forholdsregler før og efter behandling, spise og drikke, hvad du skal medbringe mm. Du finder også en række praktiske oplysninger om priser, tidsbestilling sygeforsikring, parkering og andet, som det er godt at vide, når du ønsker behandling her..

TIDSBESTILLING

Du kan bestille tid til undersøgelse og behandling på telefon 42 70 20 22 eller mail: cb@klinikbendix.dk.

Efter første behandling kan du bestille en række tider til behandling på en gang.

Gå til kontakt side

 

HUSK FØR OG EFTER BEHANDLING:

Det skal du selv medbringe: Tag et lagen eller håndklæde med til at ligge på under behandlingen. Vi har puder og tæpper, som du får over dig, mens behandlingen foregår.

Spis og drik let før og efter behandling: Inden du møder til behandling skal du huske at spise og drikke let. Akupunktur kræver, at kroppen har energi til at arbejde med. Efter behandling er du sikkert tørstig. Derfor er det en god idé at drikke et glas vand eller the, så du får skyllet affaldsstoffer ud af kroppen.

Træning før akupunktur: Du bør ikke træne med høj intensitet eller være udmattet, når du kommer, for din krop har brug for energi til selve behandlingen. En rask gå- eller cykeltur gør dog ikke noget.

Træthed efter behandlingen: Det er naturligt at føle sig træt efter behandlingen. Det skyldes, at kroppen arbejder videre efter, at nålene er taget ud, og den fortsat bruger energi på at opnå balance og rense ud.

 

HVOR LANG TID TAGER BEHANDLINGEN?

Behandlingens varighed: Det er helt individuelt fra person til person, hvor mange behandlinger der er nødvendige. Det varierer også inden for samme type af lidelse eller ubehag.

Første konsultation: Du skal du afsætte halvanden time til undersøgelse, samtale og behandling. Til sidst lægger vi en plan for dit forløb, og hvor mange behandlinger vi forventer, at du får behov for.

Følgende konsultationer varer ca. 45-60 min. afhængig af din dagsform.

Parkering
Nærmeste parkeringsplads er Odinsparken i St. Sct. Peder Stræde 20, Viborg. Herfra er der ca. fem minutters gang til klinikken.

 

Klinik Bendix kører ud til dårligt gående

Hvis du går dårligt eller på anden måde er afskåret fra at møde op i klinikken, kører jeg ud og behandler dig i dit eget hjem, fortrinsvis i Midtjylland.

Hver opmærksom på, at der er et tillæg til transport oven i prisen ved behandling i eget hjem.

 

Du behøver ingen henvisning fra din læge

Klinikken modtager private patienter. Det vil sige, at du ikke behøver en henvisning fra din egen læge for at få behandling hos mig. Er du i tvivl, så kontakt mig og hør nærmere.

 

PRISER

Behandling i klinikken: 650 kr. pr. almindelig behandling, og 400 kr for en kort behandling.  der afregnes pr. gang. via mobilpay eller kontanter.

Behandling i eget hjem koster 650 kr. og tillæg 25 kr./km. for transport.

Dækker din egen sygeforsikring?

Klinik Bendix har aftale med den private sygeforsikring Danmark, så du kan få refusion for en del af din behandling, hvis du er medlem.

Gå til kontakt side